top of page
Search
  • Writer's pictureWise Star Team

Tips για μια υπέροχη φωτογράφιση pre wedding!



Το βασικότερο κριτήριο για τα ρούχα σας; Να είναι άνετα και να σας αναδεικνύουν! Μια φωτογράφιση prewedding διαρκεί μερικές ώρες γι' αυτό καλύτερα να έχετε μαζί σας ρούχα και παπούτσια που να ταιριάζουν με την τοποθεσία που θα γίνει η φωτογράφισή σας, για να κινείστε με άνεση.


Μια πολύ καλή ιδέα είναι να προγραμματίσετε την φωτογράφιση pre wedding σας, την ημέρα που θα κάνετε την πρόβα για το νυφικό μακιγιάζ σας. Για την φωτογράφισή σας μπορείτε να επιλέξετε ένα μέρος που σημαίνει πολλά για εσάς ή κάποιο μέρος που σας αρέσει.

Είναι πολύ σημαντικό η επιλογή σας να ταιριάζει με το θέμα του γάμου σας, έτσι ώστε αν επιλέξετε να κάνετε ένα βιβλίο ευχών ή κάποιο save the date οι φωτογραφίες να ταιριάζουν.



Κάντε την φωτογράφιση σας να ξεχωρίζει με props

Μπορείτε να κάνετε την φωτογράφιση σας ξεχωριστή με το να πάρετε κάποια props μαζί σας για παράδειγμα κάποιο στοιχείο του στολισμού σας ή κάτι που σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο. Συζητήστε με τον φωτογράφο σας κάποια concept που έχετε στο μυαλό σας και μαζί δημιουργήστε υπέροχες εικόνες.


Αξιοποιήστε τις φωτογραφίες του prewedding σας

Οι φωτογραφίες του prewedding σας μπορούν να γίνουν ένα υπέροχο βιβλίο ευχών, καθώς και ένα slideshow που θα κλέψει τις εντυπώσεις, πριν κάνετε είσοδο στο πάρτι σας. Μην αφήσετε τις φωτογραφίες σας σε ένα σκληρό δίσκο, αξιοποιήστε τις!


Απολαύστε την pre wedding φωτογράφιση και χαρείτε την κάθε στιγμή!


Γιατι ειναι απαραιτητο το pre wedding

Τα περισσότερα ζευγάρια που σχεδιάζουν τον γάμο τους, σκέφτονται ένα υπέροχο άλμπουμ που θα δημιουργηθεί από την ημέρα του γάμου τους, με κουστούμι και νυφικό! Έχετε όμως αναρωτηθεί πόσες φωτογραφίες έχετε μαζί κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, που δεν είναι από την μπροστινή κάμερα του κινητού σας; Αυτός είναι ο σκοπός της pre wedding φωτογράφισης, να έχουμε υπέροχες φωτογραφίες σας, ως ζευγάρι, που θα συνοδεύσουν τις φωτογραφίες του γάμου σας.


Τέλος μην ξεχνάτε ότι μια φωτογράφιση pre wedding θα σας φέρει πιο κοντά με τον φωτογράφο σας και θα εξοικειωθεί με τον φακό. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα γίνει μια εμπειρία που θα θυμάστε για αρκετό καιρό!

15 views0 comments
bottom of page